Transport gratuit in Romania

  >   Spinner 69cm Aramiu(Cupru)
Cosmolite

Spinner 69cm Aramiu(Cupru)

1.639,00 RON
 

  • Nu este in stoc.

 

Cod articol V22*86306
Brand Samsonite
Colectie Cosmolite
Bagaj de Cabină Nu
Culoare Aramiu
Fabricat din Realizat cu tehnologia revolutionara Curv® *. Acesta este un material avansat, rezistent la impact, foarte usor: reciclabil si prietenos cu natura. Curv® este cunoscut pentru calitatile sale de absorbtie a energiei la impact.
Material 100% Material Curv Produs de Propex in Germania
Lățime(cm) 29
Înălțime(cm) 69
Lungime(cm) 46
Greutate (Kg) 2.3000
Volum (L) 68
Garanție 10 Ani Garantie Limitata
Lacăt incuietoare fixa cu combinatie de 3 cifre, avizat TSA (Administratia SUA de Securitate a Transportului) pentru o calatorie in siguranta si pentru protectia bunurilor dumneavoastra personale.
Mânere 3 mânere, sus, jos și în lateral pentru o prindere și ridicare ușoară.
Fermoare Fermoare cu protectie, care pastreaza bunurile dumneavoastra personale in conditii de siguranta.
Roți 4 Roti
Mâner Extensibil Maner foarte usor, extensibil (telescopic) stil mono tub, cu buton de eliberare.
Tip de Roți Patru roti multidirectionale, netede si silentioase care permit o rulare de 360°, pentru si mai multa manevrabilitate.
Bretele Bretele elastice in compartimentul de jos pentru a imobiliza hainele impaturite si pentru reducerea sifonarii.
Separator Separator din plasa, cu fermoar de inchidere, in compartimentul de sus, pentru o depozitare facila si eficienta a bunurilor dumneavoastra.

Despre Colectie
Realizat cu ajutorul tehnologiei revolutionare Curv Technology, acesta este un material de ultima generatie, usor si rezistent la impact. Printre calitatile materialului Curv se numara capacitatea de a atenua socuri si preformanta remarcabila in caz de impact, cu precadere la temperaturi scazute.Curv este marca inregistrata a companiei americane PropexOperating Company, LLC. Samsonite este singura companie producatoare de accesorii pentru calatorii, carefoloseste tehnologia revolutionara Curv. Acest nou concept din termoplastie este extrem de usor in greutate si ofera rezistenta exceptionala la impact. Procesul de formare a carcasei si de stratificare a tesaturii este patentat de Samsonite. Patru roti spinnermultidirectionale permit manevrarea in pozitie verticala pe toate cele 360 de grade, astfel incat nicio greutate nu va apasa pe bratele tale sau pe umeri. Pentru a îmbunătăţiexperienţa clientului, Samsonite a introdus Curv- un termoplast extrem de usor care ofera un plus de rezistenta la impact.