Transport gratuit in Romania

  >   Spinner 55cm Albastru Midnight
Cosmolite

Spinner 55cm Albastru Midnight

1.439,00 RON
 

  • Livrare intre 2 - 4 zile lucratoare oriunde in tara.

Cod articol V22*31302
Brand Samsonite
Colectie Cosmolite
Bagaj de Cabină Da
Culoare Albastru Midnight
Fabricat din FL2 - Realizat cu tehnologia revolutionara Curv® *. Acesta este un material avansat, rezistent la impact, foarte usor: reciclabil si prietenos cu natura. Curv® este cunoscut pentru calitatile sale de absorbtie a energiei la impact.
Material 100% Material Curv Produs de Propex in Germania
Lățime(cm) 20
Înălțime(cm) 55
Lungime(cm) 40
Greutate (Kg) 1.7000
Volum (L) 36
Garanție 10 Ani Garantie Limitata
Lacăt incuietoare fixa cu cifru din trei cifre, pentru calatorii in siguranta indiferent unde mergeti.
Mânere 2 manere, unul sus si unul pe lateral.
Fermoare Fermoare cu logo discret Samsonite, care se pot bloca cu ajutorul incuietorii fixe TSA.
Roți 4 Roti
Mâner Extensibil Maner extensibil in doua etape cu buton de blocare pentru o ajustare mai facila la inaltimea calatorului.
Tip de Roți Patru roti multidirectionale, netede si silentioase care permit o rotatie completa de 360°, pentru o si mai mare manevrabilitate.
Bretele Bretele elastice in forma de X pentru o impachetare mai usoara.
Separator In compartimentul de sus cu fermoar.

Despre Colectie
Realizat cu ajutorul tehnologiei revolutionare Curv Technology, acesta este un material de ultima generatie, usor si rezistent la impact. Printre calitatile materialului Curv se numara capacitatea de a atenua socuri si preformanta remarcabila in caz de impact, cu precadere la temperaturi scazute.Curv este marca inregistrata a companiei americane PropexOperating Company, LLC. Samsonite este singura companie producatoare de accesorii pentru calatorii, carefoloseste tehnologia revolutionara Curv. Acest nou concept din termoplastie este extrem de usor in greutate si ofera rezistenta exceptionala la impact. Procesul de formare a carcasei si de stratificare a tesaturii este patentat de Samsonite. Patru roti spinnermultidirectionale permit manevrarea in pozitie verticala pe toate cele 360 de grade, astfel incat nicio greutate nu va apasa pe bratele tale sau pe umeri. Pentru a îmbunătăţiexperienţa clientului, Samsonite a introdus Curv- un termoplast extrem de usor care ofera un plus de rezistenta la impact.