Transport gratuit in Romania

  >   Politica de Livrări/ Contact

Politica de Livrări / Contact

Expeditie si livrare

Livrarea  se face în termen de maxim  de 8  zile lucratoare pentru comenzile finalizate si confirmate pe email si/sau telefonic.

Costurile de livrare

Pentru comenzile peste 200 lei livrarea este gratuita iar pentru comenzile sub 200 lei costul transportului este de 10 lei .

Daca va aflati intr-o zona cu km suplimentari in afara retelei curierului, veti fi contactat pentru a va instiinta de costul suplimentar al transportului. Taxele pentru kilometrii suplimentari sau pentru kilogramele suplimentare sunt suportate de catre client.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de General Business System SRL . Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.

 

Contact si program de lucru

     Informatii : 0729440445

                Mail : contact@gbsystem.ro

Date firma :

S.C. General Business System S.R.L.

Adresa: Str. Liveni, nr 43, sector 4, Bucuresti

Capital social 200 Lei

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/15845/1992

Cod fiscal: RO3329718.